ELGTRÅKKET

Synnøve Brohjem

Stilling: Assistent

Synnøve er assistent i Elgtråkket, hun har vært mange år i barnehagen, er trygg og omsorgsfull og har godt humør.

Russel Kropf

Stilling: Assistent

Russel er en blid dame med masse kreativitet og omsorg for små og store.

Antonio Vincent Nilsen

Stilling: Assistent

Antonio er en energisk ung mann. Han er leken og spretten og noen ganger er høyden det eneste som gjør at vi kan skille han fra barna i leken.

Berit Bjørkholen

Stilling: Styrer

Berit er styrer i Klingen Naturbarnehage. Hun brenner for jobben sin og er levende opptatt av at de gode naturopplevelsene skal legge grunnlaget for videre friluftsinteresse resten av livet.

Unni Sigrid Fjeldstad

Stilling: Pedagogisk leder

Unni er utdannet førskolelærer, og er pedagogisk leder på Elgtråkket. Hun har mange års erfaring fra barnehage og er genuint interessert i friluftsliv.

Gunn-Hege Diseth

Stilling: Førskolelærer

Gunn-Hege er førskolelærer, hun er positiv og energisk og er spesielt engasjert i fuglelivet i skogen rundt barnehagen.

MAURTUA

Aina Kristin Tjernmoen

Stilling: Assistent

Aina er en trofast assisten på Maurtua, hun vært her i mange år, og hun er lun og omsorgsfull.

Lisbeth Nilsson Pedersen

Stilling: Assistent

Lisbeth er den yngste assistenten på Maurtua. Hun er blid og omsorgsfull.

Berit Bjørkholen

Stilling: Styrer

Lillian Tandstad

Stilling: Pedagogisk leder

Lillian er utdannet førskolelærer, og er pedagogisk leder på Maurtua. Hun er en kreativ dame med drøssevis av gode ideer og godt humør.

Andre ansatte